Bieber Dreams -
Publicerat: 2013-05-28 / 12:54:19
Messages

:)


Publicerat: 2013-05-23 / 19:57:12
Messages

Anledningen till att kapitlet dröjer

Jag har massor, och då menar jag massor, i skolan just nu. Mina lärare kommer med nya uppgifter hela tiden som de vill ha in innan betygen sätts. Och betygen sätts efter nästa vecka, så efter nästa vecka borde jag inte behöva plugga något mer den här terminen. 
Jag går i 9an och därför anser jag att det är extra viktigt för mig att få bra betyg nu än vad det har varit tidigare. Jag vill komma in på det gymnasiet jag vill och jag tänker inte kasta bort den chansen genom att skriva. 
Jag älskar att skriva, och jag älskar att publicera kapitel åt er, men när det står mellan att plugga och få bra betyg så att jag kommer in på det gymnasium jag vill gå på eller att skriva så att jag inte hinner med att plugga och därmed får sämre betyg, samt i värsta fall inte kommer in på det gymnasium jag vill gå på, så anser jag att skolan är mycket viktigare.
 
Förutom att plugga så ska jag hinna med mitt liv också, så jag är ledsen över att uppdateringen är dålig just nu, men jag hinner inte.
 
Ni anar inte hur stressad jag är. Nu måste jag skriva klart en uppsats som jag har skrivit hälften på och som ska in idag, en stor uppsats till Biologin som jag inte har börjat på och som ska in idag och sedan plugga till morgondagens prov.
 
Jag kommer att publicera ett nytt kapitel så fort som jag får tid.

Publicerat: 2013-05-15 / 06:45:39
Messages

Länkbyte med http://justgettingstarted.blogg.se/

Just Getting Started handlar om sjuttonåriga Vanessa Ray Hudsen som flyttar från England till den lilla staden Stratford, Canada, till hennes mammas nya pojkvän Michael och hans dotter Emily. 
Nessa, som hon kallas, tvingas att börja om från början i en ny stad med nya kompisar samtidigt som hennes förflutnakommer i kapp henne. Men vem är killen som finns vid hennes sida? Och vad är det som hänt i hennes förflutna som gör att hon inte kan släppa in någon?
Denna novell handlar om att övervinna sina rädslor, hitta sig själv och kärlek i alla former.
 
Jag tycker personligen att denna novell verkar väldigt bra och välskriven och jag kommer definitivt läsa den någon gång när jag får tid under sommarlovet, så jag tycker verkligen att ni ska klicka på bilden eller HÄÄÄÄR :).

Publicerat: 2013-05-12 / 08:50:00
Messages

Q&A

Det finns en Instagram-knapp i menyn, men för er som inte har hittat den, eller som har missat den, så heter bloggens Instagram officialbieberdreams :)
 
Det kommer självklart komma fler dialoger mellan Decibelle och Justin så småningom!
Och angående självförtroende, jag har haft dåligt självförtroende så länge som jag kan minnas, och jag försöker verkligen få bra självförtroende - och det har faktiskt blivit bättre - men det är jättesvårt!
 
Jag har fått en del frågor om det här, och självklart skulle det bli konstigt om man blev tillsammans med sin halvbror, eller sin halvsyster, men egentligen så är de ju inte ens det. De är ju inte relaterade till varandra, om ni förstår vad jag menar? Och de är inte ens tillsammans än, så ni får helt enkelt vänta och se istället för att dra förhastade slutsater :).
 
 
 
Sedan har jag fått en del frågor om länkbyten. Ja, jag gör länkbyten, men du måste dock ha 100 läsare dagligen. Jag vill nämligen tjäna något på det :).

Publicerat: 2013-05-11 / 00:25:00
One heart, Two souls

6 - I Don't Care

Huset där min far bodde, och numera jag skulle bo, tornade upp sig framför mig när jag utryckslöst strosade på gatan som för varje steg jag tog ledde mig närmare huset. Min far hade, på något konstigt sett, lyckats övertala mig om att flytta redan idag, trots att han inte hade visat några känslor över huvud taget när jag hade ringt honom och berättat om mitt beslut under gårdagen. Men jag antog att det var på grund av hans rykte som han var så noga med att jag skulle välja att komma hem, istället för att åka in på polisförhör. För även om jag och min far hade haft en bra relation under min barndom, så var det som att den hade försvunnit under åren efter min mors död, och som att den vid detta laget var näst intill bortglömd. Jag brydde mig inte om honom, alls. Och han brydde sig antagligen inte om mig heller.
En liten ljusgrå sten urskiljde sig från den näst intill svarta asfalten, och jag sparkade varken förbannat eller glatt iväg den, utan känslolöst, så att den flög några meter framåt på asfalten. Det var som om jag var tom på känslor. Jag visste inte vad jag ville känna, eller vad jag var förväntad att känna. Det enda jag visste var att ingenting skulle vara detsamma längre. Trots att Liam hade en plan om att jag kunde komma till dem på kvällarna och nätterna, så att jag fortvarande kunde vara en del av gänget, så visste jag att det aldrig skulle fungera i längden. Polisen skulle troligtsvis ha koll på mig ett tag framöver, trots att jag flyttade hem till min far. Och om inte polisen skulle ha det, så skulle min far ha det.
Jag tvärstannade framför det hus som nu befann sig framför mig. Min fars hus. Jag drog ett djupt andetag, som att samla mod eller som att ta ett sista andetag av friheten, innan jag svängde in på den grusgång som tillhörde huset och som förde mig fram till husets ytterdörr. Jag brydde mig inte om att knacka - jag bodde faktikst här nu - utan greppade enbart tag om det kala handtaget och slängde hastigt upp dörren.
En doft av amerikanska pannkakor slog emot mitt luktsinne och jag ryggade nästan smärtsamt tillbaka där jag stod, precis utanför tröskeln som skulle leda mig in i huset. Min mor hade ofta lagat amerikanska pannkakor. Jag grymtade till och skakade genast av mig minnet, innan jag tog ett bestämt kliv över tröskeln. Jag fick inte tänka på henne.
En mörk gestalt blev synlig i det dunkla ljuset i den hall som jag befann mig i, och jag förstod genast att det var min pappa.
"Hej." sade han, och till min förvåning lät det inte alls känslokallt, eller irriterat, utan vänligt.
Jag kollade bara på honom, inte kapabel till att göra något annat. Jag ville inte bo här. Jag ville inte visa honom någon tacksamhet, eller vänlighet. Speciellt inte när hela huset luktade amerikanska pannkakor, vilket han mycket väl visste att min mor, och hans fru, ofta hade lagat, och att den doften därmed medförde minnen och känslor som jag inte ville minnas, eller känna.
"Kom." sade min far, och sträckte ut en hand som i någon gest att dra mig med sig, men jag ryggade genast tillbaka. Han skulle inte få tro att han skulle få bestämma över mig, oavsett om jag bodde här eller inte,
"Sluta." morrade jag ilsket. "Du vet mycket väl att jag inte vill bo här med dig, så låt mig bara vara."
Min far såg nästan rädd ut när jag mötte hans blick. "Förlåt." sade han kort.
Jag slängde ett förbannat ögonkast på honom innan jag gick förbi honom, noga med att hårt stöta till hans axel, för att bevisa att jag inte brydde mig om honom över huvud taget. Jag visste inte vart jag skulle, för jag visste inte vart det var tänkt att jag skulle sova, men jag gissade att sovrummen låg på den övre våningen av huset.
I jakt på trappan som ledde upp till övervåningen gick jag igenom köket och det kändes som att jag höll på att svälja min egen tunga, eller som att mitt hjärta hoppade ut ur mitt bröst, när jag fick syn på de två varelserna som befann sig där inne. En kvinna, som såg ut att vara i min fars ålder, stod vid spisen och stekte pannkakor som hon prydligt lade upp på ett vitt fat, och en tjej, som på något konstigt sett såg bekant ut, satt uppflugen på diskbänken bredvid spisen och åt diskret blåbär från en glaskål som stod placerad bredvid det vita fatet. De såg glada ut och skrattade åt något som jag inte hade hört, ända tills den yngre tjejen, som jag vid detta laget var helt säker på att jag hade sett förut, tystnade och nickade med sitt huvud åt mitt håll.
Kvinnan, som stekte pannkakorna, släppte genast stekspaden som hon hade i sin ena hand och började sakta gå mot mitt håll.
Jag höll precis på att gå därifrån, irriterad över det faktum att min far hade bjudit in gäster just idag, när kvinnan tog till orda,
"Hej. Justin, eller hur?"
Jag stirrade på henne och kunde efter första anblicken konstatera att det var den yngre tjejens mor. De var otroligt lika. Men det faktum att hon visste vem jag var, och att hon ändå befann sig här, gjorde mig inom kort förbannad. Hur kunde min far ha mage att bjuda in gäster just den dagen som jag skulle flytta hem, när han visste att jag inte skulle vilja något annat än att vara ensam? Och hur kunde denna kvinnan ha mage att stanna kvar när hon visste vem jag var, och därmed troligen visste att jag skulle komma hem idag?
Jag kunde inte låta bli att öppna munnen. "Vem fan är du? Och vad fan gör du här?" snäste jag henne rakt i ansiktet, eftersom att hon stod otäckt nära och troligen hade förväntat sig en kram eller något liknande. Den tanken gjorde mig om möjligt ännu argare.
Kvinnan tog hastigt ett steg tillbaka och rätade nervöst till det röda förklädet som satt knytet runt hennes höfter.
"Öhm..." började hon, som om hon var på jakt efter de rätta orden.
"Hon bor här." sade en mörk röst bakom mig. Och jag kunde genast konstatera att det var min far.
"Vadå bor här?" utbrast jag både förvirrat och argt. Var detta ett skämt? Och hur kunde de någonsin tro att jag skulle tycka att ett sådant skämt var roligt vid detta tillfället?
"Hon är min sambo." förklarade min far.
"Nej. Hon är inte din sambo. Du har redan en fru." fick jag ur mig mellan hårt sammanpressade tänder. Hur kunde han skämta om något sådant?
"Justin..." började min far. "Pattie avled för flera år sedan. Jag måste få gå vidare någon gång."
Jag stirrade häpet på honom. Hur vågade han yttra de orden? Hur vågade han ens tänka de orden? "Ni är gifta." protesterade jag.
Min far suckade. "Hon lever inte längre, Justin. Vi är inte gifta. Vi var gifta. Och jag är lycklig med Meredith, trots att Pattie alltid kommer ha en plats här." han lade en hand på sitt bröst, vid den punkten där hjärtat låg, innan han lade samma hand runt kvinnans midja och drog henne intill sig.
Som i ren reflex hävde jag upp min vänstra hand och slog ett blixtsnabb slag mot min fars ansikte. Min knytnäve träffade strax över min fars öga och han stönade plågsamt samtidigt som han droppade handen han hade runt kvinnans midja, och istället höll den mot den punkten där min knytnäve hade träffat.
Ur ögonvrån kunde jag se hur kvinnan och den yngre tjejen stirrade chockat, och möjligtsvis, skrämt på mig och jag log skadeglatt mot dem innan jag vände mig om och gick mot den trappa som jag hade fått syn på i rummet som enbart låg en bred dörrgavel bort från det kök som jag stod i.

En bred säng med vita överkast, ett trägolv, ljusa gardiner med ett mönster som man enbart kunde ana, ett litet skrivbord där en Macbook stod placerad och två stora fönster som visade Stratfords natur var vad som träffade min näthinna när jag klev in innanför en av de dörrar som jag hade fått syn på när jag kommit upp till husets övervåning.
Jag krängde smidigt av mig den skinnjacka som jag hade haft på mig och slängde mig så häftigt på den breda sängen att den gav ifrån sig ett ljudligt knarrande. En avslappnad suck undgick min mun och jag slöt ögonen, lycklig över det faktum att sängen var offentligt mycket skönare än den säng som jag hade sovit på i flera år, men även för det faktum att jag kunde få vara ensam för åtminstone en stund och att jag därmed kunde slippa se min far, kvinnan som tydligen var hans sambo och tjejen som jag gissade var kvinnans dotter.

Ett ljudligt fnitter fick mig att yrvaket slänga upp mina ögonlock. Till en början insåg jag inte vart jag befann mig någonstans, men i samma stund som mina ögon hade vant sig vid det starka ljuset från taklampan kom verkligheten ikapp mig tillsammans med ilskan över det faktum att min far hade skaffat sig en sambo, som inte var min mor.
Det starka ljudet från fnittret växte sig starkare och starkare, vilket enbart ökade agressionen som fanns inom mig och plötsligt drog någon i det handtag som tillhörde dörren som ledde in i sovrummet och dörren flög upp. Tre tjejer, varav en av dem var den tjejen som troligen var kvinnans dotter, studsade glatt in i rummet.
"Ni måste hjälpa mig." sade en av de tre tjejerna. "William håller ju i festen, så jag måste vara jättesnygg."
De två andra tjejerna skrattade och nickade glatt på huvudena, tills tjejen som jag kände igen fick syn på mig. Hon slutade genast skratta och såg ut som att hon blev tömd på syre. Hon öppnade munnen flera gånger, troligen för att säga något, men verkade ha svårt att veta vad hon skulle säga. De två andra tjejerna, som jag antog var hennes kompisar, stannade upp i sina rörelser och kollade mot det håll som den brunetta tjejen kollade åt. Och de såg, om möjligt, ännu mer rädda ut än vad hon gjorde.
"Det här är mitt rum." stammade tjejen fram tillslut.
Jag hånflinade. "Ser det ut som att jag bryr mig?" frågade jag kaxigt.
Hon skakade nervöst på huvudet. "Men det här är mitt rum." upprepade hon. "Ditt rum ligger där." hon pekade genom den öppna dörren på en annan dörr som låg tvärs över den smala gång som låg emellan alla olika rum som befann sig på övervåningen.
Jag suckade. "Jag bryr mig inte, sade jag ju."
"Men..." började hon.
Jag reste mig upp och gick långsamt fram mot henne. Hennes två kompisar - som hade stått på vänster sida om henne - backade genast undan, men hon stod till min förvåning kvar, ända tills jag kom inom räckhåll. Då tog hon ett stort kliv bakåt och när jag följde efter med ett lika stort kliv framåt, tog hon ännu ett steg bakåt, tills hon slog emot en av rummets fyra väggar. När hon stod tryckt mot väggen tog jag tillfället i akt att komma ännu närmare henne, och när jag stod så nära att det knappt fanns en decimeter emellan oss lutade jag mig mot hennes ena öra.
"Vad heter du?" viskade jag hest.
"Decibelle." sade hon tyst, så att jag knappt hörde henne.
"Skrämmer jag dig?" viskade jag hotfullt.
Hon svalde ljudligt. "Nej." försökte hon övertala mig om, men hennes röst, som endast kom ut i form av en viskning, svek henne och jag kunde genast konstatera att jag faktiskt skrämde henne.
Ett skadeglatt leende formades på mina läppar och jag lutade mig ytterligare närmare hennes öra. "Då tycker jag att du tar dina två kompisar och går härifrån. Jag vill inte se er."
Hon nickade nästan omärkbart och jag tog ett steg bakåt, så att hon kunde förflytta sig till rummets dörr, och med enbart en nickning från hennes sida följde hennes två kompisar med henne ut ur rummet.


Publicerat: 2013-05-10 / 14:26:05
Messages

Svar på kommentar + En bra nyhet

 
Först måste jag bara tacka dig för din kommentar, jag blev verkligen jätteglad av den! Och ja, jag skrev en novell på en annan blogg, men jag tröttnade efter 16 kapitel för att den var så oskyldig. Dessutom så skrev jag nästan enbart tankar där, vilket inte alls var roligt att läsa när jag läste igenom den, och sen gick allt för fort också. Den här novellen tycker jag dock väldigt mycket om och jag tycker att det är väldigt roligt att skriva nya kapitel (förutom det förra kapitlet) :).
 
 
Jag är typ 99% säker på att kapitel 6 kommer publiceras idag. Dessutom så tänkte jag släppa en liten sneakpeak på bloggens instagram senare idag (ni hittar till bloggens instagram genom att klicka på den lilla Instagram-knappen som finns i menyn, strax under novellens handling.)
 
 

Publicerat: 2013-05-04 / 17:52:00
One heart, Two souls

5 - I'm Coming Home


I förra kapitlet: "Vad fan håller du på med, Justin?!" skrek rösten förbannat. Jag kunde direkt konstatera att det var Jers röst. Lättnaden sköljde över mig när jag insåg att Jer fanns här och att han kunde skydda mig. Men snart insåg jag att han hade kallat killen framför mig för Justin. Han visste vem killen var. Först när killen vände sig om och gick ifrån mig, samt lämnade vårt hus bakom sig, insåg jag vem han var. Han var Jers son.
 

"Var det där", jag nickade med huvudet åt det håll som killen hade försvunnit åt, "din son?" frågade jag Jer så fort som vi hade klivit in i huset, trots att jag var näst intill helt säker på att det var just Jers son som jag hade stött på strax utanför husets ytterdörr.
Jer suckade. "Ja, det där", han nickade med huvudet åt samma håll som jag hade nickat med mitt huvud åt, "var min son."
Jag blinkade. Jers son var alltså, precis som Natalia hade gissat tidigare under dagen, jättedryg. Dessutom så hade han skrämt mig, och trots att han inte var ful, som Natalia också hade gissat, så klädde han sig, och betedde sig, som om att han var kriminell. Jag var redan rädd för honom och det faktum att han möjligtsvis skulle bo i samma hus och under samma tak som mig gjorde mig livrädd.
Jer, som verkade ha uppfattat min reaktion, öppnade hastigt munnen i samma stund som han drog sina båda händer över sitt ansikte, en gest som gjorde att han såg både orolig, sårad och sliten ut på samma gång,
"Jag ber om ursäkt för hans beteende. Han har varit med om mycket." förklarade han nästan plågsamt.
Jag nickade och lyckades musta fram ett leende. Jag ville inte att Jer skulle få dåligt samvete, eller känna skuld på grund av hans son. Jag ville inte att han skulle veta hur rädd jag var för hans son. Det skulle enbart bli en last på min mammas och Jers förhållande, och jag ville inte vara den person som gjorde att de inte kunde vara lyckliga tillsammans, eller att de inte kunde bo tillsammans. Förhoppningsvis så skulle Jers son inte ens flytta in i huset där jag bodde tillsammans med min mamma, och numera Jer.
"Det är okej." lade jag till som kompliment till min tidigare nickning och mitt tidigare leende, för att försöka övertyga Jer om att det faktiskt var okej, trots att det i själva verket var raka motsatsen.
Ett vänligt leende spred sig över Jers läppar. "Tack." suckade han, innan han snabbt drog av sig sina skor och försvann längre in i huset.

"Men hur var han då?" undrade Chasity nyfiket från andra sidan luren - en fråga som genast gjorde att jag förbannade mig själv över att ha varit så snabb med att ringa henne. Jag visste att hon skulle komma med en massa frågor så fort som jag nämnde att jag hade stött på Jers son, och jag hade ingen som helst lust att prata honom, eller att ens tänka på honom. Jag hade enbart velat berätta att jag hade träffat honom.
"Han var..." började jag fundersamt samtidigt som jag gick igenom mitt rum, med min iPhone tryckt mot örat, och med mina Kemi böcker i min andra hand. "Han var läskig." erkände jag.
Chasity drog in ett djupt andetag. "Vad menar du?" Vadå läskig?"
"Han betedde sig bara illa." andades jag, samtidigt som jag tänkte tillbaka på hur han hade betett sig. "Men jag vill inte prata om honom." lade jag snabbt till, så att Chasity inte skulle ställa några fler frågor.
"Men hur många år är han?" fortsatte Chasity, som att hon inte hade hört det jag hade sagt.
En lång suck lämnade min strupe. Kunde hon inte förstå att jag inte ville prata om honom? Eftersom att jag misstänkte att Chasity inte skulle sluta tjata om honom tills hon fått reda på allting hon undrade, så öppnade jag hastigt min mun,
"Han är i min ålder, tror jag. Kanske något år äldre, eller yngre. Jag vet inte."
"Var han otäckt äcklig, otäckt konstig, eller otäckt skrämmande?"
"Otäckt skrämmande, antar jag. Han betedde sig och såg ut som att han var kriminell."
"Så han-" började Chasity, men jag avbröt henne genast,
"Snälla, kan vi sluta prata om honom nu? Jag vill inte tänka på honom. Han skrämmer mig och han kanske ska flytta hit. Jag vill inte tänka på honom så länge som jag kan. Jag menar, om han flyttar hit så kommer jag ju knappast kunna komma ifrån att träffa honom igen."
"Okej, jag förstår dig." sade Chasity till min lättnad. "Men jag måste gå nu. Min träning börjar om typ en kvart." förklarade hon. "Vi ses imorgon!" utbrast hon sedan glatt.
"Ja, det gör vi!" utbrast jag minst lika glatt tillbaka. "Men du?" fortsatte jag, "Säg ingenting till mamma eller Jer, jag vill inte förstöra deras förhållande."
Chasity skrattade vänskapligt. "Såklart jag inte ska! Jag lovar. Hejdå."
"Hejdå." svarade jag henne vänligt, innan jag lade på luren.

Justins Perspektiv
Förbannat slog jag min ena knytnäve i ratten, för att sedan upprepa samma rörelse med min andra knytnäve. Mötet med min far hade inte gett mig någonting. Jag hade knappt yttrat ett enda ord till honom och han hade knappt sagt något till mig heller. Han hade dock gjort klart för mig att mina planer om att lämna Stratford, och möjligtsvis Canada, inte skulle tjäna någonting till eftersom att polisen redan hade tillräckligt mycket information om mig för att hitta mig ändå. Och om de fick tag på mig då, skulle jag inte längre kunna välja mellan att bo hos min far, eller att åka in på polisförhör, utan då skulle det enbart finnas polisförhör kvar som alternativ, hade min far förklarat. Jag slog ytterligare en knytnäve i ratten. Jag ville inte bo tillsammans med min far. Det skulle enbart få minnen från tiden när min mor levde att väckas, och jag ville inte under några omständigheter ägna en endaste tanke åt de minnena. Dessutom så trivdes jag tillsammans med mitt gäng. Jag hade levt med dem i flera år och de behövde min hjälp att ta hand om de fiender som vi hade. Jag suckade och slog ännu en knytnäve i ratten, innan jag startade bilen - som jag hade parkerat en bit ifrån min fars hus - och började köra mot den delen av Stratford där jag levde tillsammans med mitt gäng.

"Hur gick det, Bieber?" undrade Liam så fort som jag klev in innanför husets ytterdörr.
Jag skakade irriterat på huvudet och banade min väg förbi honom, utan att yttra ett endaste ord till honom, och in i mitt rum som befann sig en bit längre in i huset. Jag hade inte lust att svara på några frågor. Jag behövde tid att tänka, så att jag kunde ta ett beslut om de två alternativen som jag hade att välja på. Och trots att jag visste att flytta hem till min far var det rätta alternativet, så var det ett alternativ som jag inte alls tyckte om, eller ville göra.
Liam, som antagligen var nyfiken över vad jag och min far hade pratat om, kom inom kort in i mitt rum och sneglade mot min säng där jag låg uppflugen,
"Fan Bieber, du måse ju berätta vad han sade." tyckte han.
Jag stönade irriterat. "Det finns inget att säga. Jag pratade knappt med honom."
"Men ska du flytta?" frågade Liam, samtidigt som han kastade en flaska vodka till mig.
Jag ryckte på axlarna och hällde i mig en klunk av vodkan. "Jag har ingen aning."
Liam nickade förstående. Trots att ingen av oss tyckte om känslor, eller någonsin pratade om känslor, så kände vi varandra så väl att Liam antagligen förstod varför jag tvekade. Dessutom så visste han varför jag hade lämnat min far bakom mig, och därför kunde han troligen konstatera att det var just minnena från min döda mor, tomheten och saknaden som gjorde att jag inte ville flytta hem till min far igen.
"Men", började Liam, "du behöver ju egentligen enbart bo där. Bara sova och äta där, och sen kan du ägna resten av dagarna här, precis som vanligt."
Jag tog ännu en klunk av vodkan. "Nej, det fungerar inte så. Polisen kommer säkert ha koll på mig ändå, och om de får reda på att jag ägnar dagarna här precis som vanligt, så kommer det säkert bli polisförhör trots att jag bor hos min far."
"Men åk hit på kvällen då, och åk hem till din far igen innan han vaknar. Jag menar, ingen behöver ju veta något. De kommer knappast ha bevakning över dig dygnet runt."
"Men kan jag bara inte åka in på polisförhör då?" kontrade jag. "Några år i fängelse gör väll inte så mycket? Dessutom så borde de knappt ha några bevis över huvud taget, så jag kanske inte ens blir häktad."
Liam skakade irriterat på huvudet samtidigt som han fiskade fram ett cigarettpaket ur sin ena ficka. "De har tillräckligt mycket bevis för att häkta dig sedan Carlos-killarna. Och om de häktar dig, så kommer vi alla också få åka in på polisförhör. Det är inte värt det, Bieber. Om du har två alternativ, varav ett är att slippa polisförhör, så måste du ju ta det där du slipper polisförhör. Det förstår du väll?" predikade Liam. "Fan, Bieber. Du kanske inte bryr dig om att bli häktad, men jag vill fan inte ägna flera år till att sitta i en fängelsecell."
"Så du tycker alltså att jag ska flytta hem igen?" undrade jag.
"Ja." svarade Liam kort i samma stund som han tog ut en cigarett ur det paket som han hade i sin hand, innan han satte den mellan sina läppar och fiskade upp en tändare ur en av sina byxfickor.
"Så jag ska bara sitta och ruttna i min fars hus medan ni jobbar på Carlos-planen och alla andra planer som ni kommer fundera ut i framtiden?" utbrast jag.
Liam suckade. "Nej. Du kommer hit på kvällarna och är här under nätterna. Och sen kan du hitta något jobb, eller något, så att du kan tjäna pengar och köpa dig din egna bostad. Då bor du ju varken här eller hos din far. Det borde väll ändå polisen tillåta?"
Jag knep ihop ögonen samtidigt som jag tog några klunkar av vodkan som jag hade i min vänstra hand. Liam hade kanske rätt, trots allt. Att sitta i en fängelsecell var ändå sämre än att bo tillsammans med min far. Och kanske kunde jag, som Liam föreslog, träffa gänget på kvällarna och nätterna? Jag nickade för mig själv. Jag hade trots allt inte så mycket att välja mellan.
"Jag tror jag ska ringa min far." sade jag sedan till Liam.
Liam nickade en nickning som såg både stöttande och sorgsen ut.
Jag tog ytterligare några klunkar av vodkan innan jag drog fram min mobil ur min ena byxficka och slog numret till min far. Han svarade efter endast två signaler,
"Justin." sade han.
Jag svalde, men yttrade sedan hastigt de orden som jag hade att säga, så att jag inte skulle ha tid att ändra mig,
"Jag kommer hem."


Usch, vilken dålig uppdatering jag har. Och att komma med ett sådant här kapitel, där egentligen ingenting speciellt händer, trots att kapitlet ändå är viktigt, känns inte sådär jättebra med tanke på hur länge ni har fått vänta på detta kapitel. Egentligen så ville jag att kapitlet skulle bli längre, men jag visste redan hur kapitlet skulle sluta, så det gick inte sådär jättebra...

Jag är extremt tacksam för att ni har stannat kvar, trots min dåliga uppdatering!  :)

Och jag vet att jag har använt iPhone-bilden förut, men jag har verkligen inte tid att leta efter någon annan just nu.